top of page

Velikonoční pondělí

Velikonoční pondělí – upozornění pro občany

13. dubna 2020 nás čeká Velikonoční pondělí, které je tradičně spojeno s koledováním. Stejně tak, jak tomu bylo při dívčí koledě, tak žádáme všechny koledníky i nyní, aby v letošním roce zůstali doma a po koledě nechodili. Víme, že se jedná o tradici, ale v souvislosti s opatřeními týkající se virové nákazy COVID – 19 není koledování v letošním roce možné. Prosíme o dodržování omezení pohybu osob, abychom tak chránili zdraví nás i našeho okolí. Děkujeme.

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Provoz knihovny zachován

I v průběhu rekonstrukce kruhového objezdu zůstává vrchovinská knihovna pro veřejnost otevřena jako obvykle, každé úterý od 16 do 20 hodin. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Uzavření kruhového objezdu

V období od 8. 7. 2024 do 31. 8. 2024 bude uzavřena okružní křižovatka ve Vrchovinách. V průběhu rekonstrukce bude zajištěn průjezd do slepé ulice nahoru do kopce směrem ke Lhotským.

Výlet do Prahy na Svět knihy

24.5. jsme se po delší pauze vydali na výlet vlakem do hlavního města Prahy. Hlavní cílem byla výstava věnovaná knihám, literatuře a všem, kteří rádi čtou. Svět knihy na Výstavišti v Holešovicích. Náš

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page