top of page

Noc s Andersenem 2020

NOC S ANDERSENEM SE V PŮVODNÍM TERMÍNU RUŠÍ. NOVÝ TERMÍN ZATÍM NEZNÁME

Letošní Noc s Andersenem se bude konat _______ od 16:00 ve vrchovinské knihovně a končit bude ráno následujícího dne.

Prosíme děti, které se chtějí akce zúčastnit aby se přišly přihlásit do knihovny, která má otevřeno každé úterý od 17 do 20 hodin. Ty děti, které kreslily obrázek do Austrálie se přihlašovat nemusí, neboť jsou již přihlášeny automaticky.

Taktéž prosíme i straší děti nebo studenty, kteří by nám chtěli pomoci s organizací aby se nahlásili v knihovně nebo nám případně dali vědět na některý z uvedených kontaktů na tomto webu. Pokud by s těmito staršími pomocníky chtěli přijít na výpomoc i jejích kamarádi, musíme z organizačních důvodů znát jejich přesný počet. Všem mnohokrát děkujeme za ochotu a pochopení!

Tato již tradiční celorepubliková akce je odpolední zábavou pro děti s množstvím doprovodných her a zábavy. Na konci dne děti přespí v knihovně a ráno si je opět vyzvednou rodiče.

Fotografie z minulých ročníků naleznete zde: https://www.zonerama.com/Vrchoviny/666268

knihovna

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Přihlášky na Svět knihy

Prosíme všechny, kdo se již přihlásili na výlet s vrchovinskou knihovnou na Svět knihy do Prahy aby si přišli v úterý 16. 4. nebo 23. 4. do místní knihovny vyzvednout přihlášku s pokyny. Děkujeme a

Změna telefonního čísla knihovny

Informujeme obyvatele Vrchovin, že došlo ke změně telefonního čísla místní knihovny. Nově se do knihovny dovoláte přes číslo +420 732 243 858.

Ukliďme Česko

O víkendu 6. a 7 .4. 2024 se koná tradiční akce Ukliďme Česko. Pytle pro sbírání odpadu jsou k vyzvednutí v knihovně, sesbíraný odpad následně umístěte ke kontejnerovým stanovištím. Děkujeme za zapoj

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page