top of page

Rozvoz mléka v průběhu pandemie

Vážení zákazníci, v této nelehké době hledáme bezpečný způsob jak Vás i nadále zásobovat našimi výrobky. Naší prioritou je především bezpečnost nás i Vás. Té chceme dosáhnout naprostou bezkontaktností. Nákup objednáte emailem, výrobky obdržíte přímo ke vchodu a platbu provedete převodem na účet.

Během dnešního dne (23. 3. 2020) až do 22:00 hod. Přijímáme objednávky na emailu: mlekoazdodomu@seznam.cz

Společně s nákupem Vás poprosím ještě o jméno, adresu doručení a telefonní číslo. Rozvoz k Vám proběhne ve středu odpoledne. Čas ještě upřesním a ve chvíli doručení Vám pošlu SMS nebo zazvoním. V nákupu budete mít fakturu, kterou v bezpečí domova uhradíte převodem na účet. Hodnota nákupu je minimálně 200 Kč. Prozatím nevyrábíme šlehačku. Jinak vše stihneme do středy vyrobit. Děkuji Vám za snahu a doufám, že Vám alespoň trochu usnadníme zásobování.

Pěkný den, Strnad

(upraveno)

Rodinná farma Mejsnar: http://www.mlekoazdodomu.cz/

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Přihlášky na Svět knihy

Prosíme všechny, kdo se již přihlásili na výlet s vrchovinskou knihovnou na Svět knihy do Prahy aby si přišli v úterý 16. 4. nebo 23. 4. do místní knihovny vyzvednout přihlášku s pokyny. Děkujeme a

Změna telefonního čísla knihovny

Informujeme obyvatele Vrchovin, že došlo ke změně telefonního čísla místní knihovny. Nově se do knihovny dovoláte přes číslo +420 732 243 858.

nabídka brigády - úklid

Nabízíme brigádu (ideálně pro studenta). Jedná se o úklid. Více informací ve vrchovinské knihovně, která má otevřeno každé úterý od 16 do 20.00 hodin.

Nejnovější příspěvky
Archiv
bottom of page